jäger

Z-line

CNC Sweden är återförsäljare av Jäger motorspindlar i Skandinavien!

Jäger spindlar är tillverkade för att klara av de allra hårdaste kraven. Dom finns i olika modeller och utföranden för en mängd ändamål. Våra spindlar täcker ett effektregister från 80w till 67 Kw och kan fås med olika slags kylning.

Våra högfrekvensspindlar hjälper dig att förnya och anpassa din maskinpark till moderna verktyg som kräver höga hastigheter. Spindlarna kan lätt monteras in i de maskiner du redan har. Med hjälp av våra omformare kan vi anpassa styrningen av spindlarna till just dig.

Vi har Jäger gravyrspindlar för vision gravyrmaskiner. Spindeln har ett varvtal på 60.000 v/min det betyder du kan minska dina gravyr jobb avsevärt i tid. Det öppnar även möjligheter till god fräsning med maskin i de flesta tänkbara material. Att byta spindel på maskin är mycket enkelt.
Att kunna gravera i rostfritt öppnar kanske nya möjligheter med din maskin. Vi har de rätta verktygen för dessa typer av höghastighets spindlar.

Ring CNC Sweden 0703 64 63 03 för mer info. Vi skickar offert inom kort!

www.alfredjaeger.de

 

SPINDELRENOVERING

CNC Sweden ordnar renoveringar av Jäger, Colombo, Perske och HSD spindlar och även gravyrmaskin spindlar. Försäljning av nya Colombo och Perske spindlar med tillbehör. En normal renovering brukar ta 3-5 arbetsdagar.

Vill du bli medlem i vårt spindel hotell? Vi har Colombo spindlar i lager för snabbt byte när du får ett haveri.

Ring CNC Sweden 0703-64 63 03 för mer info alt. offert.