TILLBEHÖR BOCKMASKIN

Välkommen att läsa mer på: www.alvoen.se

Bockprofil för folie

tillbehör till bockmaskin Bockprofil för folie

Tunn plast (0,3 till 1,5 mm.) Kan böjas rakt utan svårighet med vår teflonbelagda folie bocknings profiler. Dessa profiler är också perfekt för bockning av Forex eller skummad PVC för att förhindra ”öron” på sidorna av bock. Man slipper skära av dessa deformerade sidor efter bockning. Profiler finns även med en dubbel kontakt-profil för att göra två mycket nära böjar som möjligt. En rad profil storlekar (från 2 till 10 mm. Bredd). Vår standard längder: 50, 65 och 125 cm.


Reflektorer

tillbehör reflektorer för bockmaskin tillbehör till bockmaskin reflektorer bockmaskin böjtglas med bockmaskin

Ett urval av reflektorer finns med olika variation i längd, bredd och flera värme trådar. Reflektorer i topp och botten upp till 250 mm. I bredd och med 12 kablar vardera har gjorts. Vår standard reflektorer med 2 till 4 ledare och 30 till 120 mm. Kan böja plastskivor upp till 25 mm i tjocklek och perfekt för bockning av stor radie. Finns även justerbara reflektorer som du kan flytta värme trådarna i sidled.

Justerbar arbetslängd på värmetråd.

tillbehör värmetråd till bockmaskin tillbehör värmetråd till bockmaskin

Med denna kan du bestämma vilka delar av tråden som kommer att värmas upp och vilken del som är kall. Värmens längd är justerbar och temperaturen på tråden kan fortfarande styras. Du behöver inte skapar farliga situationer genom att täcka över den delen av tråden som du inte vill använda.


Fixturer

tillbehör fixtur till bockmaskin tillbehör fixtur till bockmaskin tillbehör fixtur till bockmaskin

Med våra professionella fixtur ställer du lätt in önskad vinkeln. Våra fixturer är försedda med 2 justerbara stag som håller fixturen i rätt vinkel. Båda sidor av fixturen är öppen för att kunna skjuta produkten ur fixturen när ett komplicerat objekt görs. Det finns ett alternativ för en gradskiva på någon sidan av fixturen för att enkelt ställa in önskad vinkel. Längder: 65, 125, 220 och 300 cm. Skräddarsydda fixturer på begäran.


Stativ

tillbehör stativ till bockmaskin tillbehör stativ till bockmaskin

Dessa mycket stabila stativ är lämpliga för vår serie av HRT och HRK maskiner. De är utvecklade för ideal arbetshöjd. Levereras med 4 hjul, varav 2 med broms och en hylla till luftboxen (HRK).
Stativ till våra fixturer finns också.


Styrenheter

tillbehör styrenheter till bockmaskin

Vår plast bockmaskiner är standard konstruerade för att enkelt byta / utökas med extra enheter. Dubbel reglerings enheter är också tillgängliga för kontinuerligt variabel justering av 2 stycken värmetrådar.
Får man problem med en enhet är det lätt att byta ut mot ersättnings enheter.